Produk Kami

ngalaman, alat-alat canggih, precision High

Lambert ngahususkeun dina industri pangolahan adat pikeun langkung ti 10 taun.Kalayan alat pangolahan anu maju, sapertos mesin motong laser, robot las, mesin bending CNC, Lambert nyayogikeun fabrikasi logam lambar kualitas luhur, bagian mesin precision tinggi, bagian tuang, sareng bagian logam ka para nasabah.

kustomisasi High-tungtung · Lambaran logam fabrikasi · Metal ngabentuk · Sampel Showcase ↓

Tentang Kami

Wilujeng sumping, babaturan dear
Lambert Precision Hardware Ltd, kalayan pangalaman sapuluh taun dina perdagangan luar nagri sareng kerjasama jangka panjang sareng para nasabah ti langkung ti 30 nagara, khusus dina bagian pamrosésan lambar logam precision tinggi, motong laser, lembaran logam bending, tube bending, enclosures lambar logam, kakuatan. suplai enclosures, polishing logam, plating, gambar kawat jsb, nu bisa dipaké dina desain komérsial, palabuhan, sasak, infrastruktur, wangunan, hotél, sagala jinis sistem piping jsb.

Kami ngagaduhan sagala jinis mesin sareng alat canggih, tanaga téknis anu saé, jasa saatos penjualan anu sampurna, gawé babarengan sareng kami bakal ngajantenkeun produk anjeun langkung gancang, langkung saé sareng produksi anu langkung stabil.Kerjasama jangka panjang, produksi masal, harga affordable, pilari maju ka cooperating sareng anjeun!

Wilujeng sumping nyadiakeun gambar atawa sampel, urang bakal tetep produk Anjeun mastikeun rahasia tur ngatur petik pikeun anjeun gancang.

Kauntungannana urang

Kualitas kahiji

Kusabab 2012 kami geus manufaktur komponén kompléks, bagian mékanis jeung bagian stainless steel semi-réngsé pikeun industri di Éropa, Amerika jeung Australia.

Mesin motong laser

Kauntungannana urang

Orientasi palanggan & jasa Heart

Nyadiakeun produk sareng jasa anu berkualitas pikeun nyumponan ekspektasi palanggan sareng tanggung jawab ka konsumén

motong baja

Kauntungannana urang

Manajemén ilmiah & integritas

Ngalegaan pasar kalawan iman alus, neangan manajemén jeung kauntungan

Fabrikasi logam lambar

Kauntungannana urang

Pragmatis & Inovatif & Serikat

Narima hal-hal anyar, aktip nawiskeun bongbolongan, janten kréatif sareng gaduh rasa kahormatan koléktif anu kuat.

Ngaropea enclosures stainless steel

Perlakuan permukaan

  • Electroplating

    Electroplating

  • Eunteung Electroplating

    Eunteung Electroplating

  • Eunteung Polishing

    Eunteung Polishing

  • Nyikat

    Nyikat

  • Brushing Electroplating

    Brushing Electroplating

  • Palapis bubuk

    Palapis bubuk

  • Sandblasting

    Sandblasting