Produktet tona

Me përvojë, pajisje të avancuara, saktësi të lartë

Lambert specializohet në industrinë e përpunimit me porosi për më shumë se 10 vjet.Me pajisjet e avancuara të përpunimit, si makineria e prerjes me lazer, roboti i saldimit, makina lakuese CNC, Lambert u ofron klientëve fabrikim të fletëve metalike me cilësi të lartë, pjesë përpunimi me saktësi të lartë, pjesë derdhjeje dhe pjesë metalike.

Përshtatje e nivelit të lartë · Fabrikim llamarine · Formim metalik · Ekspozim i mostrës ↓

Rreth nesh

Mirë se vini miq të dashur
Lambert Precision Hardware Ltd, me dhjetë vjet përvojë në tregtinë e jashtme dhe bashkëpunim afatgjatë me klientë nga më shumë se 30 vende, është e specializuar në pjesë të përpunimit të fletëve me precizion të lartë, prerje me lazer, përkulje fletë metalike, përkulje tubash, rrethime të llamarinës, fuqi mbyllje furnizimi, lustrim metali, veshje, tërheqje teli etj., të cilat mund të përdoren në projektimin komercial, portet, urat, infrastrukturën, ndërtesat, hotelet, të gjitha llojet e sistemeve të tubacioneve etj.

Ne kemi të gjitha llojet e makinerive dhe pajisjeve të avancuara, personel teknik të shkëlqyer, shërbim të përsosur pas shitjes, bashkëpunimi me ne do t'i bëjë produktet tuaja prodhim më të shpejtë, më të mirë dhe më të qëndrueshëm.Bashkëpunim afatgjatë, prodhim masiv, çmime të përballueshme, mezi pres të bashkëpunojmë me ju!

Mirë se vini për të ofruar vizatime ose mostra, ne do t'i mbajmë produktet tuaja rreptësisht konfidenciale dhe do të organizojmë kuotimin për ju shpejt.

Avantazhi ynë

Cilësia në radhë të parë

Që nga viti 2012 ne kemi prodhuar komponente komplekse, pjesë mekanike dhe pjesë gjysëm të gatshme çeliku inox për industrinë në Evropë, Amerikë dhe Australi.

Makinat e prerjes me laser

Avantazhi ynë

Orientimi ndaj klientit dhe shërbimi i zemrës

Ofrimi i produkteve dhe shërbimeve cilësore për të përmbushur pritshmëritë e klientëve dhe të përgjegjshëm ndaj klientëve

Prerje çeliku

Avantazhi ynë

Menaxhimi shkencor dhe integriteti

Zgjeroni tregun me mirëbesim, kërkoni menaxhim me përfitim

Fabrikim llamarine

Avantazhi ynë

Pragmatike & Inovative & e Bashkuar

Pranimi i gjërave të reja, ofrimi aktiv i sugjerimeve, të qenit krijues dhe të pasurit një ndjenjë të fortë nderi kolektiv.

Rrethime të personalizuara prej çeliku inox

Trajtim sipërfaqësor

 • Elektrplimi

  Elektrplimi

 • Pasqyrë elektrik

  Pasqyrë elektrik

 • Lustrim pasqyre

  Lustrim pasqyre

 • Larja me furçë

  Larja me furçë

 • Brushing Elektroplating

  Brushing Elektroplating

 • Veshje me pluhur

  Veshje me pluhur

 • Sandblasting

  Sandblasting