Produk Kita

Experienced, peralatan canggih, presisi dhuwur

Lambert spesialis ing industri pangolahan adat luwih saka 10 taun.Kanthi peralatan pangolahan sing maju, kayata mesin pemotong laser, robot welding, mesin bending CNC, Lambert nyedhiyakake pabrikan lembaran logam berkualitas tinggi, bagean mesin presisi, bagean casting, lan bagean logam kanggo para pelanggan.

Kustomisasi high-end · Fabrikasi logam lembaran · Pembentukan logam · Showcase Sample ↓

Babagan awake dhewe

Sugeng rawuh, kanca-kanca ingkang kula tresnani
Lambert Precision Hardware Ltd, kanthi pengalaman sepuluh taun ing perdagangan manca lan kerjasama jangka panjang karo pelanggan saka luwih saka 30 negara, spesialisasi ing bagean pangolahan lembaran logam presisi dhuwur, nglereni laser, lembaran logam mlengkung, mlengkung tabung, kandang kasus lembaran logam, daya enclosures sumber, polishing logam, plating, gambar kabel etc., kang bisa digunakake ing desain komersial, bandar, kreteg, infrastruktur, bangunan, hotel, kabeh jinis sistem pipa etc.

Kita duwe kabeh jinis mesin lan peralatan canggih, personel teknis sing apik, layanan purna jual sing sampurna, kerjasama karo kita bakal nggawe produk sampeyan luwih cepet, produksi sing luwih apik lan luwih stabil.Kerjasama jangka panjang, produksi massal, rega terjangkau, ngarepake kerja sama karo sampeyan!

Sugeng rawuh kanggo nyedhiyakake gambar utawa conto, kita bakal njaga produk sampeyan kanthi rahasia lan ngatur kutipan kanggo sampeyan kanthi cepet.

kauntungan kita

Kualitas pisanan

Wiwit taun 2012, kita wis nggawe komponen kompleks, bagean mekanik lan bagean baja tahan karat semi-rampung kanggo industri ing Eropa, Amerika lan Australia.

Mesin nglereni laser

kauntungan kita

Orientasi pelanggan & layanan Jantung

Nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas kanggo nyukupi pangarepan pelanggan lan tanggung jawab marang para pelanggan

Pemotongan baja

kauntungan kita

Manajemen Ilmiah & Integritas

Ngembangake pasar kanthi iman sing apik, golek manajemen kanthi entuk manfaat

Pabrikan lembaran logam

kauntungan kita

Pragmatis & Inovatif & United

Nampa barang anyar, aktif menehi saran, kreatif lan duwe rasa hormat kolektif.

Enclosure baja tahan karat sing disesuaikan

Perawatan lumahing

  • Electroplating

    Electroplating

  • Electroplating pangilon

    Electroplating pangilon

  • Pangilon Polishing

    Pangilon Polishing

  • nyikat

    nyikat

  • Brushing Electroplating

    Brushing Electroplating

  • Powder Coating

    Powder Coating

  • Sandblasting

    Sandblasting